Акумулатори и Батерии

Banner – за безпроблемен старт - made in Austria

Акумулаторните батерии Баннер могат да се използват в леки и лекотоварни автомобили, включително таксита, мотоциклети, камиони, автобуси, селскостопанска техника, строителна механизация, скутери и моторни лодки и инвалидни колички.


Елхим-Искра

Искра Пазарджик произвежда и тягови батерии предназначени за задвижване на подемно-транспортна техника. В зависимост от технологията на производство тяговите батерии се делят на три вида - Tягови намазни батерии, Tягови панцерни батерии и Батерии с повишен ресурс.


Bosch Акумулатори

Bosch предлага акумулаторни батерии за всяко изискване. С много високите си капацитет и ток на студено Bosch осигуряват стартиране на автомобила практически при всякакви външни температури. Иновационната решетъчна технология прави тези енергийни пакети устойчиви на високите температури в моторното пространство.

MOLL Batterien

За производството на акумулаторните батерии, немската фирма използва всички възможни иновации и вече в продължение на няколко десетилетия, MOLL е доказан доставчик за германската автомобилна индустрия, и на други производители на моторни превозни средства.Varta акумулатори

Продуктовата гама включва акумулаторни батерии за леки и лекотоварни автомобили, комерсиална техника - камиони, микробуси, автобуси, селскостопански машини, строителна техника и механизация, акумулатори за мотоциклети, скутери, АТВ мотори, джетове и моторни шейни, както и Батерии за каравани, лодки, слънчеви и индустриални приложения.

Тягови батерии Sunlight

Sunlight са тягови батерии, предназначени за електрокари, електромобили, мотоциклети, скутери, моторни лодки и други. Продуктовата гама включва акумулаторни батерии за инвалидни колички, за UPS, соларни системи, както и за сметопочистващи машини, каравани и т.н.


Trojan - Възобновяема енергия и мощност

Trojan е водещ американски производител на съвременни тягови батерии. Продуктовата гама включва полутягови батерии с широк спектър на приложение. Те са дълготрайни, надеждни и сигурни като източник на енергия. Клиенти от цял свят са изпитали техните постижения. Trojan предоставят стабилна енергия за всяка голф количка, подопочистваща машина, строителна платформа, плавателен съд или по друг начин казано - за захранване на всяко развлекателно приложение.

Unibat за мотоциклети

nibat се произвеждат от Samauto Италия. Samauto започва с производство и дистрибуция на акумулаторни батерии само за мотоциклети като постига значителна реализация на местния пазар, а и навън - специализирана е за италиански, японски и други мотопеди и скутери. Днес произвежда и за леки автомобили, камиони, акумулаторни батерии за косачки и други.

Стартерни акумулаторни - Монбат

Monbat е производител на акумулаторни батерии с разнообразно приложение. Основна дейност на Monbat е производството на оловно-кисели стартерни и стационарни батерии и тяхното обслужване. Като приложение, батериите покриват целия спектър от леки и товарни автомобили, тежки камиони и селскостопански машини, експлоатирани в нормални и екстремни условия на околната среда.