Banner

Banner – за безпроблемен старт - made in Austria

24 месеца гаранция независимо от пробега! Необслужваеми и за товарните автомобили

Banner предлага стратерни и тягови акумулаторни батерии с широко приложение, както и принадлежности, включително зарядни устройства, стартови помощни устройства, тестови и измервателни уреди, спрейове за защита на полюсите, кабели, акумулаторни клеми, защити от кражба на батериите. Акумулаторните батерии Баннер могат да се използват в леки и лекотоварни автомобили, включително таксита, мотоциклети, камиони, автобуси, селскостопанска техника, строителна механизация, скутери и моторни лодки и инвалидни колички.

За леки и лекотоварни автомобили

   Акумулаторните батерии са сърцето на автомобила. Те буквално привеждат всеки автомобил в движение. Ето част от продуктите на Баннер, подходящи за автомобили:   Running Bull - за превозни средства със специални и допълнителни консуматори на енергия, които имат нужда от много енергия за дълго време, като например висок клас автомобили или таксита. Благодарение на новата AGM не се съдържа течен електролит.

 

 

 

УниБул  Uni Bull са съвместими с над 900 различни модела превозни средства. Има обла полюсна клема тип Форд и варираща дънна шина с допълнителен адаптер, дръжки за носене, които служат и като покритие на клемите. Uni Bull разполага с 30% повече мощност, заради модерната пълно калциева технология, а мембраната Gore е патентована защита срещу изтичане.

 

 

 

  Power Bull - абсолютно не изискващ поддръжка, с пълно калциева технология за приложение в европейски, американски и азиатски марки леки автомобили, включително за SUV автомобили. притежава защита против изтичане "Двойно покритие", предлага подобрена противозапалителна защита, създава защита срещу електростатично разреждане и е оборудван с гъвкав газов отвод по избор отляво или отдясно.

 

 

 

  Startig Bull – предназначен както за леки, така и за лекотоварни автомобили, произведен по калциевата технология за пълното отпадане на необходимостта от поддръжка. Моделите от 40 до 100 Аh са серийно оборудвани с надеждната четирикамерна защита от утечки, с централното обезгазяване и интегрираната защита срещу обратно възпламеняване. За коли с малко допълнителни консуматори.

 

За комерсиална техника - товарни автомобили, автобуси, селскостопански машини и строителна механизация

  Buffalo Bull е подходящ за всички товарни автомобили - автобуси, камиони, строителни и селскостопански машини, пистообработващи машини. Служи за стартиране на двигателя и за електрозахранване на бордовата мрежа (специално Buffalo Bull SHD). Притежава стабилност на циклите и стабилност при вибрации, стабилна работа при тежки условия, допълнителна мощност при студено запалване, комфорт на поддръжката и експлоатационна сигурност.

  Новата серия Buffalo Bull SHD е подобрена комбинация от различни акумулаторни елементи на Баннер за повече мощност при новата генерация товарни автомобили.

 

За мотоциклети, джетове, моторни лодки, бъгита, снегомобили, косачки

  Bike Bull е предназначен за мотори, на които е нужна повече мощност. Според своята модификация Bike Bull, Bike Bull AGM и Bike Bull AGM SLA, запълва следния сегмент от мотоциклетни акумулатор – туристически и кросови мотоциклети, мотопеди, бъгита – ATV и други офроуд приложения, снегомобили и моторни шейни, скутери и джетове, моторни лодки, както и за косачки. Моделите Bike Bull са традиционни оловно киселинни акумулатори, т.е. те могат да се отварят за поддръжка и след това да се затварят отново, а AGM и SLA са напълно запечатани фабрично и не трябва да се отварят повече след това. Отварянето разрушава батерията!

 

  Banner за мотоциклет Harley Davidson Motorcycle 1450 cc 1999 - 2001 г. Series FL и FLH

Bike Bull AGM+SLA 530 01

Напрежение - 12V;
Капацитет - 30Ah;
Стартов ток на студено - 280A

 

 

Тягови акумулаторни батерии


Stand by Bull GiVC

  Тяговите батерии Banner Stand Bull Block GiVC са необслужваеми. Те са изцяло без поддръжка през целия им експлоатационен живот и могат да се използват във всяка ситуация. Притежават стилен дизайн и стабилна мощност са подходящи за аларми, голф-колички, инвалидни колички, слънчеви системи, медицинска рехабилитационна апаратура, лифт машини, комуникационна техника и съоръжения и други подобни.

 

За мобилни приложения

  Energy Bull на Баннер са капацитетни или специални акумулаторни батерии, предназначени за "хоби и свободно време" и за инвалидни колички. Притежават отлична стабилност на циклите и лесна заредимост, комфорт на поддръжка, защитата срещу изтичане и експлоатационна сигурност. Energy Bull предоставя преносима енергия за платноходни и моторни лодки, каравани и къмпинг приложения, в сигнални системи, соларни панели или електрически инвалидни колички.